Amsterdam Wine Festival

Amsterdam Wine Festival in de Westergasfabriek

Na het succes van de eerder events staat nu weer de volgende editie van Amsterdam Wine Festival gepland. Deze vindt plaats op 28, 29 en 30 september op het Westergasterrein. Deze zal dit keer geheel in het teken staan de oogst op het Noordelijk halfrond. En dat betekent dus de wijnlanden uit de oude wereld zoals Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje. Maar ook iets bekende wijnlanden zoals Slovenie en Bulgarije. Daarnaast valt ook het wijngebied van Californië onder dit halfrond. Dus er zullen veel verschillende smaken aan bod komen. Voor ieder wat wils!

Het beloofd een echt oogstfeest te worden in de Westergasfabriek met vele proeverijen waarbij wel gekozen kan worden uit zo’n 250 verschillende wijnen.

Behalve dat je naar hartenlust kunt borrelen bij de diverse stands zullen er ook workshops gehouden worden. Check de site voor de verschillende mogelijkheden.

Foodstands

Ook aan de lekkere trek is gedacht. Hiervoor kun je terecht bij het westergasterras of voor een snelle bite bij een van de foodtrucks. Amsterdam-Wine-festivalFestivaltijden

Het event vindt plaats op de volgende data en tijden:

  • Vrijdag 28 september: 15.00 – 01.00
  • Zaterdag 29 september: 13.00 – 01.00
  • Zondag 30 september: 13.00 – 22.00

Voor meer informatie over Amsterdam Wine Festival en tickets ga je naar: http://www.amsterdamwinefestival.nl

Fijn weekend!

Wijnliefhebbers: lees hier meer over de leukste wijnbars in Amsterdam en in Rotterdam!